Wedding Planner

Nunta este, prin definiție, un eveniment special. Așadar, orice pereche de miri ar trebui să aibă parte de o nuntă unică, special concepută pentru ei.

Știați că puteți pierde cele mai importante momente ale nunții dacă alegeți să vă ocupați singuri de toate lucrurile organizatorice? 

Ingredientele unei petreceri de succes sunt întotdeauna ajutoarele! Un organizator de evenimente se poate ocupa de toate în locul vostru. Furnizorii, desfășurătorul, produsele și serviciile livrate, organizarea invitaților și gestionarea situațiilor neplăcute sunt grija lui. Voi trebuie doar să vă bucurați de eveniment și de invitații voștri. Pentru asta oferim serviciul de COORDONARE EVENIMENT,

Stabilește o întâlnire

De cât timp au nevoie mirii să-și organizeze nunta? De o ETERNITATE. Sau, cel puțin, așa se simte.
Aici intervine wedding planner-ul. Ce salvați? Bani și timp. „Cum salvăm bani dacă trebuie să plătim organizatorul?”, v-ați putea întreba. E foarte simplu. Banii cu care plătiți organizatorul nu ajung în niciun caz dacă vă ocupați singuri.
Wedding planner-ul are cunoștințe în absolut toate domeniile și, pentru că el colaborează foarte des cu furnizorii de care voi aveți nevoie, vă poate obține discount-uri substanțiale. Și știți ce mai câștigați atunci cand aveți ajutor?

WEDDING PLANNER = TIMP PREȚIOS CU FAMILIA!
Toate nevoile și dorințele vă vor fi îndeplinite de către organizator, iar la final nu vă va părea deloc rău ca ați avut ajutor.

PRIME TIME EVENTS organizează evenimente de la A la Z, în funcție de cerințele clienților și mergând pe linia tematicii:

-DJ-foto

-video

-decorul locației, atât în interior, cât și la exterior (aranjamente florale, photo corner, arcade)

-pachet floral complet: lumânări, buchete, cocarde, coronițe

-cabină foto

-candy bar, lemonade bar, cocktail bar, fruit bar

-fum greu, artificii, gheață carbonică, lumini arhitecturale

-detaliile finale: mărturii, papetărie, guest book etc 

-logistică: scaune, huse, fețe de masă

Stabilește o întâlnire

Contacteaza-ne