Nuntă Ioana și Miloš

La întâlnirea cu Ioana, ea era foarte…însărcinată 🙂 Ne-am pus mâinile în cap și am zis…Doamne ajută! Urma să nască înainte de nuntă, însă știți cărui eveniment îi spunem noi 2în1? Exact, botez&nuntă! Așadar trebuia să fim acolo pentru ea mai mult decât o facem de obicei. Nu că nu ne-am fi bucurat, căci nu munca ne sperie pe noi, ci noi pe ea ☺

Ioana și Milos au venit cu temele făcute, ceea ce ne-a bucurat foarte mult. Pe lângă faptul că locația fusese deja aleasă, cei doi știau foaaaarte bine ce își doreau de la marele eveniment. Și-au dorit ca totul să se desfășoare în aer liber, așa că au ales minunata iarbă de la Artha Park din Snagov. Un adevărat peisaj! Pe marginea lacului, cu suprafață mare de desfășurare și cu un cort pus la dispoziție pentru cine avea nevoie să se retragă pentru câteva momente de liniște.

Multe din elementele de decor au fost asigurate de Ioana și Milos și de către local. Au vrut indicatoare peste tot, să știe toată lumea unde e party-ul :), să știe copiii unde e locul de joacă, și, cel mai important, să știe toată lumea unde este Luka’s corner ca să poată lăsa o amintire scrisă și băgată în cufărul cu amintiri.

Echipa noastră s-a concentrat foarte mult (în cea mai mare parte) pe aranjarea elementelor de decor: buturugile și lămpile de pe mese, indicatoarele înfipte în iarbă, papetăria – numere de masă, meniuri, place carduri, iedera din jurul buturugilor, panoul cu poze, colțul lui Luka și, nu în ultimul rând, aranjarea scaunelor în funcție de dorințele mirilor.

Invitații au avut parte și de cocktail bar, dar și de ice-cream bar.

Apoi, când totul a fost gata, petrecerea a început! Puține au fost invitatele care au folosit tocuri. Sandalele cu talpă joasă au fost fruntașe!

În rest, distracție la cote maxime, dans și voie bună. Cum a ieșit? Vă invităm să vizionați pozele și filmulețul.

Data: 2 iulie 2017

Locație: Artha Park, Snagov

Photo credit: UAU Media

Contacteaza-ne