Dăruiește ziua ta by Andreea Tamaș, Ediția 15

La ediția cu numărul 16 a proiectului „Dăruiește ziua ta by Andreea Tamaș” sărbătorita a fost de data aceasta Simona Muscă, autoarea cărții „Conjugat la feminin” și producător/realizator/moderator al emisiunii Tendințe.

Noi ne-am implicat, ca de obicei, în organizare, însă am asigurat și câteva elemende de logistică, precum cele pentru lemonade bar.

Mona Muscă:

„Sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit până acum de la viață. Anul acesta mi-am propus să mulțumesc mult mai mult pentru tot ce am și îmi doresc să dau mai departe tot ceea ce sunt. Anul acesta, voi face cadou ziua mea de naștere.
Cum? Cu ajutorul vostru, dragi prieteni și colaboratori.
Când? Pe 13 februarie începând cu ora 18.30
Unde? Hala cu Flori.
De ce? Pentru a sprijini copiii diagnosticați cu Sindrom Autism, din cadrul Asociației Autism și Terapii Complementare Curtea De Argeș (fondurile donate au ca și scop pregătirea unui sediu mai mare de terapii și acordarea de beneficii copiilor din centru).
Cred în puterea exemplului și în demersul pe care vreau să îl fac acum, așadar, FĂ BINE ȘI VINO LA ZIUA MEA – fără cadouri pentru mine! Eu, am tot ce am nevoie, însă acești micuți au nevoie de noi!
Transformă cadoul meu într-o donație pentru ei!

Le mulțumesc celor ce îmi sunt alături în acest demers: Hala cu FloriAurelian TemisanRomanian StyleFoodCvartet AnimaCristina StrecopitovTrupa STORYAndrea Arju ArtistBooklettaProvocativeConstantin BadeaAbund BerryRoxana SoareCofetăria ChristineBuchete DelicioaseCadouri DichisiteI WOOD BEHostel Eminescu ”

Contacteaza-ne