Evenimente altfel

Tematica unui eveniment nu este mereu ușor de ales. Fie că trebuie să organizezi o nuntă, un botez, o petrecere de logodnă sau pur și simplu o zi de naștere, vremurile în care doar trebuia să ai mâncare, băutură și un spațiu au apus demult. Acum petrecerile au teme bine definite, scheme de culori, candy bar-uri, animatori și tot felul de surprize. O petrecere reușită implică multă muncă și multe eforturi depuse.

Și pentru că vrei ca petrecerea ta să fie un succes absolut, îți bați capul să alegi o temă pe care să o poți construi. Așa au început petrecerile altfel să prindă viață. Și sunt din ce în ce ma apreciate de către toată lumea.

Nunți galactice, pe marginea piscinei, petreceri cu eroi din filme, glamour-ul anilor 60, și așa mai departe, au prins viață pentru o seară și au adus momente unice celor care au participat. Dar ce face o petrecere altfel chiar să fie specială? Simplu! Detaliile.

Nu este simplu să gândești o petrecere astfel încât totul să se îmbine unitar și totul să fie din același film. În plus, este mult de muncă să găsești fiecare obiect în parte, care să se potrivească absolut perfect în poveste. Un buchet de lavandă așezat strategic, o cusătură tradițională pe o invitație hand made, un pahar pictat pentru servit șampania, toate aceste mici detalii fac diferența.

Este bine să ai grijă ce furnizori alegi, să alegi totul cu mare grijă și să ai pe cineva alături care să te ajute. Întotdeauna două capete sunt mai bune decât unul singur. Așa că un prieten care să te sfătuiască este mereu binevenit.

Când alegi tema petrecerii tale altfel ai grijă să fie potrivită cu sezonul în care o organizezi, asta în primul rând. Apoi, să fie potrivită și cu spațiul pe care îl ai la dispoziție. Un demisol nu este locul ideal pentru o petrecere hawaiană, de exemplu. Nu în ultimul rând, ai grijă să fie potrivită și cu evenimentul în sine. Deși poate părea o idee bună, o nuntă Star Trek nu este până la final cea mai inspirată alegere 🙂

Contacteaza-ne