Declarația unui „fotograf de emoții”

De când am înființat Prime Time Events, nu am încetat să caut furnizori. Tooot timpul caut oameni noi cu care să lucrez, pentru a cunoaște stiluri diferite și pentru a avea diversitatea la dispoziție atunci când clienții o cer. Doar că niciodată nu am uitat de regula pe care mi-am impus-o încă de la început, aceea de a căuta furnizori-oameni.

Anul trecut am cunoscut, în cadrul proiectului „Dăruiește ziua ta by Andreea Tamaș” un DJ (dacă nu știi prea multe despre acest proiect, află că și tu îi poți da viață unei noi ediții, sărbătorindu-ți ziua și rugându-ți prietenii să doneze bănuții pe care i-ar da pe cadoul tău în scopul donării lor către copiii bolnavi de autism). Ce vreau să spun este că am pus cap la cap mai multe aspecte ca să-mi dau seama cum este el ca om. Am vorbit, am povestit și am reușit să-l cunosc un pic mai bine. Apoi am adăugat două ingrediente foarte importante: 1. am țopăit toată seara pe muzica lui și asta doar pentru că a știut unde să „lovească” publicul; 2. este VOLUNTAR LA TOATE EDIȚIILE acestui proiect. Cum să nu-l vrei în echipă?

La fel s-a întâmplat de curând, când am descoperit un fotograf extrem de bun. În timpul discuției am studiat portofoliul lui, apoi l-am rugat să-mi povestească puțin despre el. Răspunsul lui a condus la decizia mea de a-l păstra lângă mine și de a colabora cu el:

„Eu nu fac poze la rochii, cercei…pantofi…etc. Nu intră în categoria mea de fotografie, asta face cine vrea. Eu nu fac așa ceva. Nunta este despre emoție, trăire…etc., nu despre pantofi și rochie sau butoni și cercei. Consider că nunta este despre dragostea oamenilor, ăia doi care se iau, despre părinți și emoțiile lor pe care le trăiesc la nuntă. Fix de asta sunt diferit față de ceilalți. Cine vrea poze doar cu candy bar și la „oglinda magică” nu are nevoie de fotograf de și despre emoția lor 🙂 (…) și nici eu nu aș vrea să fac poze unor oameni pe care să îi cunosc în ziua nunții. Le ofer o consiliere pe tema fotografiei de eveniment și ce înseamnă asta și au parte și de o ședință foto de acomodare cu mine și stilul meu…pentru a ști la ce să se aștepte în ziua nunții 🙂 Le explic ce înseamnă ceea ce fac eu și la ce să se aștepte, ce doresc să obțin…nu „poze cu maimuța” că asta face toată lumea.”

Stați liniștiți, oamenii sunt diferiți, la fel și stilurile lor, așa că avem echipa potrivită pentru toată lumea 🙂

 

Dana Bobeanu

Manager Prime Time Events

 

Contacteaza-ne