Cum alegi candy bar-ul perfect

   De când a început să fie popular și la noi, nu mai există petrecere perfectă fără candy bar. Fie că este nuntă sau eveniment de lansare al unei cărți, locul de cinste al prăjiturilor delicioase nu este de înlocuit. Dar nu este lucru ușor să ai parte de un candy bar perfect. Și asta pentru că oamenii sunt diferiți, la fel și nevoile lor.

   Ne-am gândit să venim în ajutorul vostru cu un mic ghid care să vă ajute să alegeți candy bar-ul perfect pentru evenimentul vostru.

   În primul rând, cea mai importantă regulă atunci când alegem un candy bar este să avem mare grijă la furnizor. Trebuie ținut cont de ce feedback-uri are de la alți clienți, de seriozitatea cu care răspunde, de implicarea în proiect și, nu în ultimul rând, de ce ofertă are în portofoliu. Este important să alegem un furnizor serios, capabil să ducă la bun sfârșit treaba, care să ofere produse proaspete și conform cu ceea ce promite.

   Pasul următor este stabilirea gamei de produse prezentă pe masa de candy bar. Este bine să discutați cu furnizorul pe îndelete, să gustați produsele pe care le oferă și să stabiliți împreună ce urmează să fie servit.

   Schema de culori este importantă, multe deserturi pot fi servite într-o varietate de culori, așadar este important să stabiliți de la început care este combinația de culori potrivită pentru evenimentul vostru.

   La fel de important este țineți cont de posibilele alergii și să menționați care dintre dulciurile servite conțin nuci sau cocos, de exemplu (principalele surse de alergii). De asemenea, este bine să vă asigurați că toate cele ce vor fi servite sunt ținute la temperaturi adecvate. Dacă vă este amenajat candy bar-ul înainte de începerea petrecerii, este bine ca în camera respectivă să fie mai rece, aerul condiționat pornit și dat mai tare până ce sosesc invitații.

   Când alegi prăjiturile ce vor fi servite la candy bar, este bine să ții cont de faptul că oamenii au gusturi diferite și că ar fi bine să ai diversitate în ofertă. Sunt persoane care preferă fructele și vanilia și persoane care preferă ciocolata. Diveristatea ajută ca fiecare să își găsească un desert pe care să îl poată servi cu drag. Unitatea poate fi dată de culoare și aranjamentul final.

   Și, dacă tot am menționat aranjamentul mesei, ei bine, este bine să discuți cu furnizorul încă de la început și să stabilești în detaliu cum vrei să arate la final candy bar-ul tău. Nu ai vrea să ai surprize în ziua evenimentului. Elementele de decor chiar fac diferența între un candy bar reușit și unul mai puțin reușit, așa că mare grijă. Noi recomandăm să folosiți bine cunoscutele tag-uri pentru prăjituri.

   Sperăm ca sfaturile noastre să vă ajute atunci când aveți dificultăți în a alege un candy bar. Pentru orice alte sfaturi, stăm la dispoziția voastră oricând 🙂

Echipa Prime Time Events

Contacteaza-ne