Corporate

   “-Tu cum crezi că ar trebui să procedez? Mă simt puțin depășită de situație, suntem aproape 100 de colegi, fiecare cu diverse preferințe, diverse stiluri…chiar nu știu cum pot să organizez petrecerea de Crăciun de la firmă, astfel încât să iasă perfect.”
   Toate aceste lucruri îmi erau povestite de către prietena mea cea mai bună și, în timp ce ea îmi cerea sfatul, mi-am dat seama că pentru mine ar fi floare la ureche. O vedeam pe ea stresată, dar pe mine mă încânta gândul de a îi prelua sarciniile și de a pune la punct o petrecere corporate pe cinste. Acela a fost momentul în care mi-am amintit cât de mult iubesc ceea ce fac și m-a cuprins entuziasmul. Pe loc, am luat cea mai bună decizie – mi-am spus: de astăzi, PrimeTimeEvents se va ocupa și de organizarea petrecerilor corporate. Așa a început capitolul CORPORATE din povestea Prime Time Events.
   La ce evenimente corporate o să ne vedem? Păăăi…cam la toate. Conferințe, sesiuni de business networking, evenimente B2B, B2C, petreceri aniversare, Ziua Porților Deschise, evenimente caritabile, de promovare a companiei sau team buildinguri.
   În ceea ce privește organizarea de evenimente corporate, la fel ca și în cazul organizării evenimentelor festive personale, noi, echipa Prime Time Events, ținem cont de un aspect foarte important – indiferent de amploarea unui proiect, îl tratăm cu același nivel de seriozitate și ne implicăm cu la fel de multă grijă și responsabilitate, pentru că iubim să zâmbim înapoi clientului, după ce se trage cortina.
   Ne bucurăm că am decis să înveselim atmosfera în companii și abia așteptăm să vedem toate departamentele dansând și bucurându-se împreună.
   Știm că, mai ales în domeniul corporate, pentru unii clienți poate fi dificil să lase frâiele în mâinile altcuiva, dar o petrecere este cu atât mai reușită, cu cât se poate observa touch-ul fin al specialistului.

Dana Bobeanu, Manager Prime Time Events

Contacteaza-ne