Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De ce un wedding planner?

   Pentru că nunta este a voastră și despre voi! Trebuie să vă reprezinte și trebuie gândită astfel încât lumea să se simtă bine.
   De cât timp are nevoie o mireasă să-și organizeze nunta? DE O ETERNITATE! Sau, cel puțin, așa se simte. Poți ajunge în punctul în care parcă îți vine să renunți pentru că sunt foarte multe de pus la punct. Well, aici intervine wedding planner-ul. Ce salvezi? Bani și timp, evident.
   "Păi cum salvez bani dacă trebuie să plătesc wedding planner-ul?". E simplu. Banii cu care plătești wedding planner-ul nu ajung în niciun caz pentru a plăti serviciile dacă ai face totul singură. Wedding planner-ul are cunoștințe în absolut toate domeniile și, pentru că el colaborează foarte des cu furnizori de care tu ai nevoie, îți poate obține discount-uri substanțiale.
   Toate dorințele și nevoile tale îți vor fi îndeplinite de către wedding planner, iar la final nu îți va părea deloc rău că ai avut ajutor specializat. Nunta este, prin definiție, un eveniment special. Așadar, orice pereche de miri ar trebui să aibă parte de o nuntă unică, special concepută pentru ei.
   Dintre cele două jumătăți, cine se ocupă, în general, de organizarea nunții? EA, bineînțeles. Bine, sunt cazuri (mai rare, ce-i drept), când EL "pune țara la cale". Dar vă rog să mă anunțați și pe mine când întâlniți un astfel de EL, căci s-ar putea să-mi schimb mirele :)

De ce Prime Time Events?

   - facem agenda împreună, după un draft deja construit;
   - colaborăm cu localuri care oferă prețuri mai mici pentru evenimentele organizate de noi;
   - unde este Prime Time Events, este și SUFLET!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.