Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De ce un event planner?

   Când familia se mărește, același lucru se întâmplă și cu emoțiile. Un pitic sosit într-o familie aduce cu el și (ați ghicit!) evenimente.
   În viață, le serbăm celor mici o multitudine de momente speciale: nașterea (un mic party organizat acasă cu rudele), primul dințișor, prima aniversare, botezul, turta, moțul și multe altele. Pentru a sări în ajutorul părinților, care sunt copleșiți din cauza pregătirilor, ne-am gândit să ne implicăm și la astfel de petreceri.
   Vorbind strict despre un botez, de exemplu, vă ajutăm cu absolut tot ce aveți nevoie: selectarea localului, decorul interior și exterior, conducerea invitaților la mese, candy bar, tort, programarea la biserică, recuzita necesară pentru biserică (trusou complet, decor pentru cristelniță, lumânări) și muuuulte altele.
   La prima vedere, totul poate părea ușor, însă nu este chiar așa. Părinții se implică și emoțional, nu numai fizic, iar acest lucru poate duce uneori la situații neplăcute. Puteți uita acasă o hăinuță, o jucărie, ba chiar puteți uita să ridicați lumânările (da, da, s-a întâmplat și așa ceva; o miresică ne-a spus că nu este nevoie să îi ridicăm noi buchețelul pentru starea civilă și...a venit fără el :) )
   Pentru tot ce ține de o astfel de celebrare, noi suntem aici!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.