Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

   Fiecare zi este un prilej de sărbătoare așa că nu-i nevoie să aștepți prima nuntă sau prima aniversare, pentru o porție sănătoasă de dans și voie bună.
   Ce întelegem noi prin organizarea unui eveniment special? Să te ajutăm să transformi o zi care merită sărbătorită, într-una unică și memorabilă, să ai parte, într-un context pus la punct de noi, de valuri de emoții și sentimente pozitive. Ne ocupam de tot, de la A la Z, pentru a putea organiza periodic evenimente demne de tinut minte.
   Ce avem in meniu: ateliere pentru dezvoltarea laturii creative (atelier organic cu plante uscate și mușchi de copaci, atelier de gătit sau prăjiturit fără foc, atelier de realizat flori), zile de excepție pentru cei mici, cum ar fi spectacole muzicale sau teatru de păpuși (în aer liber, atunci când ne permite timpul). Trebuie să știi că suntem specialiști în zâmbete “furate” și chichioteli vibrante. Pe noi ne caracterizează buna dispoziție, așa că vedem mereu partea plină a paharului și vrem să te determinăm, prin puterea exemplului, să te bucuri de orice...de la lucruri mărunte, până la evenimente majore. Astfel, vei avea ceva de sărbătorit mereu si poti fi alaturi de noi la multe dintre evenimentele organizate, unde te asteptam cu drag.
   Te întrebi ce mai putem face? Orice, pentru că orice este special pentru tine, este special și pentru noi. Ne vom opri acolo unde ni se va termina imaginația, iar după cum bine știm cu toții, imaginația nu are limite.
   Te intrebi de ce organizăm aceste evenimente speciale? Pentru că suntem conștienți că, din când în când, oricine are nevoie să iasă din rutina cotidiană (mai ales părinții) și să se bucure de ceva deosebit, pentru că știm că petrecerea timpului liber nu poate însemna mereu plimbări la mall sau ieșiri la restaurant, pentru că ne plac lucrurile deosebite și , nu în ultimul rând, pentru că suntem foarte buni la ceea ce facem și ne iubim job-ul.
   Te invităm la un eveniment special organizat de echipa noastră și îți garantăm că nu vei mai vrea să pleci acasă.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.