Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

   Petrecerea perfectă poate lua orice formă, atunci când e trecută prin filtrul personal. Pentru unii din voi poate însemna dinamism, culori, forfotă și multă șampanie, în timp ce, pentru ceilalți simplitatea este un termen sinonim cu perfecțiunea.
   Noi suntem puși pe distractie (să-i spunem defect profesional) și suntem oricând gata să strigăm “treei…dooi….unuuu…PARTYYY!” și pentru tine. Fie că vrei să ai parte de o aniversare demnă de prima pagină a ziarelor, fie că vrei să dansezi pe mese împreună cu ai tăi colegi, datorită ultimei măriri de salariu sau șeful s-a hotărât că vrea să vă mulțumească pentru ceea ce faceți, pe ritmuri latino, fie că Harap-Alb s-a hotărât, în sfârșit, să te ceară de nevastă, noi îți putem organiza evenimentul mult visat. Nu-ți face probleme, putem face un plan și pentru o petrecere de divorț. Nu știm ce înseamnă „nu se poate”, nu știm să pronunțăm “nu avem” și suntem mereu entuziasmați de fiecare provocare primită, pentru că , la urma urmei, fiecare zi este un prilej de sărbătoare.
   Lasă coordonarea și organizarea unei petreceri private pe seama noastră și nu îți fie teamă să ne spui exact ce îți dorești de la o seară speciala ( bine, poate fi și zi...suntem opened-mind și ne plac lucrurile inedite). Te sfatuim să ne spui toate detaliile importante pentru tine, nu doar lucrurile de ansamblu. Abia asteptăm să aflăm cât de dulce ai vrea să fie vinul, cât de sus sa fie volumul la boxe, ce culoare să aibă șervețelele, ce melodii să evite DJ-ul (nu râdeți, că dacă este o petrecere de logodnă, parcă n-ar da bine să auziți melodia pe care v-ați îndrăgostit în liceu) și pe cine nu ai vrea să vezi in poze.
   Ne place să credem că la noi în echipă “sky is the limit” și am fi onorați să fim parte din organizarea evenimentelor private din viața ta. Te invităm la o felie de tort, rețetă proprie:
  - Blat: Ideile și dorințele tale, însiropate de noi, în punerea lor în practică, într-un mod ireproșabil.
  - Cremă: Propuneri noi din partea noastră, menite să facă totul mai dulce.
  - Cireașa de pe tort: fericirea și starea ta de bine.
  - Cu ce venim noi? Cu ani de experiență, cu resurse, cu un bagaj variat de cunoștințe, cu o echipă organizată și profesională, cu mulți colaboratori și parteneri, cu zâmbetul pe buze și cu bagheta magică a tuturor posibilităților.
   Ce trebuie să aduci tu? Entuziasmul și cheful de distracție.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.