Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cine suntem?

   Suntem specialiști în transformarea evenimentului tău privat în declarații de fericire. Căutăm în permanență soluții convenabile și creative care îți permit să sărbătorești momentele care contează, fie că vorbim despre aniversările pline de culoare și zâmbete ale celor mici, nunți elegante croite după personalitatea celor doi miri sau orice altă ocazie de sărbătoare.

    Prime Time Events a pornit din convingerea că experiențele memorabile sunt mai plăcute atunci când nu sunt precedate de zeci de ore obositoare în care alergi după idei, colaboratori, materiale, locații și alte detalii care, oricât de mici, îți consumă timp și energie. Scopul nostru este ca tu să te bucuri din plin de momentul tău, de aceea ne asigurăm că echipa noastră de colaboratori profesioniști în dezvoltarea evenimentelor lucrează pentru a-ți aduce ideile la viață.

    Fiecare proiect pornește de la personalitatea ta. Vrem să înțelegem cine ești, cum îți dorești să te simți, ce fel de experiență vrei să le oferi celor dragi care se vor bucura de acest moment special împreună cu tine și cu ce amintiri vrei să rămâi. Pornind de aici, construim un eveniment care poartă amprenta unică a personalității tale, îmbinând soluții de succes cu ingrediente proaspete, care pot fi mici cât o pată de culoare sau mari cât o locație inedită. Punem la un loc convențiile cu un strop de curaj și multă rigoare pentru a obține detaliile care vor face din evenimentul tău unul memorabil. Toate acestea printr-un proces complet transparent, în care ești în permanență la curent cu fiecare etapă de lucru și decizi în ce direcție continuăm. Te așteptăm să construim împreună cele mai importante momente din viața ta!

    "Sunt zodia Fecioară. Pentru cine nu știe, Fecioarele sunt foarte enervante din cauza stilului lor perfecționist. Și, când spun că sunt enervantă, mă refer la faptul că până și cănile mele din dulap stau întoarse cu toartele în aceeași direcție. Tricourile mele, ale soțului și ale copilului sunt mereu la linie, cămășile pe umerașe, lenjeria într-o cutie, șosetele într-o cutie.

     Pasiunea pentru organizare a apărut încă de prin clasele I-IV, pe când tatăl meu deținea o tipografie și îmi plăcea să fac "bișniță" printre colegi cu tot ce aducea el acasă: carnețele, creioane, gume de șters, pixuri. Făceam liste și listuțe cu cei care plăteau pe loc, cu cei care plăteau parțial și cu cei care plăteau la salariu. Pardon, la alocație :)

    Din acel moment am început să dezvolt o reală pasiune pentru organizat. Organizez vieți, excursii, cumpărături, petreceri. Uneori fac lucrurile acestea spre disperarea celor din jurul meu, care nu pot ține mereu pasul cu mine. Dacă mai adaug și spontaneitatea...iese prăpăd. Dar tot plecăm în excursii :)

    Mereu m-am gândit la o chestie amuzantă. Toată viața mea m-am gândit că voi ajunge asistenta vreunui manager mare sau ceva de genul acesta. Și toate astea pentru că imi imaginam că le voi cumpăra șefilor bilete de avion, că voi aranja cazările și ședințele, că voi pregăti petreceri surpriză de ziua colegilor, că voi comanda mâncarea la prânz pentru toată lumea etc. Râd acum, dar toate visele astea, puse cap la cap, au dus la punctul în care am "născut" al doilea pui (primul e Prâslea, puiul meu de om), Prime Time Events & Friends.

    Wow! Ce bine sună! Și să vă spun de ce. Nu sună bine doar pentru că am intercalat cuvântul "Friends" și pare mai fancy. Sună bine (ba chiar excelent) pentru că "Friends" sunt toți colaboratorii și toți furnizorii cu care eu lucrez și care niciodată nu m-au dezamăgit. Și, pe lângă faptul că au dat mereu dovadă de seriozitate, mai am ceva în comun cu ei: toți punem un ingredient special în ceea ce facem: suflet!

    Asadar, eu sunt Dana Bobeanu: Jurnalist cu specializare în Relații Publice, Events Architect și Manager Prime Time Events & Friends."


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.